Kombinacija vrhunske tehnologije i funkcionalnosti vidljiva je na modelu sa oznakom 1100 Cabin.

Ovo je čamac modernog stila sa praktično definisanim detaljima u kabini i u kokpitu. Pirelli 1100 Cabin je namenjen svima koji traže uzbudljivo plovilo sa najvišim nivoom kvaliteta, ali bez ugrožavanja udobnosti i bezbednosti.

Gumene komore od hypalona i neoprena ispunjene su vazduhom i doprinose sigurnosti u toku plovidbe i daju još veću korisnu površinu na vodi za nezaboravne trenutke odmora i zabave. Velika, impresivna krmena platforma, obložena tikovinom, odlična je za zabave i atraktivno uživanje na vodi. U produžetku se nalaze dva odvojena prostora, uvek pripremljena za sunčanje dok je između njih prolaz do sigurnog i bezbednog kokpita.

Za obožavaoce kulinarstva tu je komplet mini kuhinjski deo sa rashladnim komorama, u kojima može da se čuva i rashladi piće. Kokpit je kao stvoren za zanimaciju u toku većeg dela dana, a svoje mesto je tu našao i sigurnosni kotur koji je, pored svoje funkcije spašavanja, dobio i interesantnu dekorativnu namenu. Pored ulaza u kabinu smeštena je skiperska pozicija, odlično zaštićena i pregledna. Svi instrumenti pokriveni su elegantnim aerodinamičnim dugačkim staklom koje dobro štiti skipera i sve uređaje na komandnoj tabli. Kabina je veoma prijatna za kratka noćenja, namenjena za dve osobe i u njoj se nalaze dupli ležaj, ormari i ima odvojen toalet. Ona je mala ali isto tako i važna jer u toaletu ima rezervoar u koji staje 160 litara sveže vode. Na samom pramčanom delu nalaze se meki sunđeri za sunčanje i odmor sa pogledom preko vrha pramca prema horizontu. Gliser predstavlja visoko kvalitetan proizvod iz gama serije Pirelli, a poznati su i drugi Pirelli Pzero modeli- 1100 Sport, 1400 Cabin i 1400 Sport, 800 Sport, 800 i 880 Sport Outboard.

TEHNIČKI PODACI:

Dužina preko svega: 11,37 m
Dužina trupa: 9,99 m
Širina: 3,54 m
Istisnina: 3000 kg
Motori: spoljni ili unutrašnji Gasoline ili Diesel
Gorivo kapacitet: 750 l
Voda kapacitet: 160 l
Kabine: 1
Ležajevi: 2